Co-preşedintele AUR, George Simion, consideră că nu există controlul parlamentar asupra serviciilor de informaţii, aşa cum ar trebui să fie, menţionând că toţi oamenii din spaţiul public pe care i-a întâlnit pe holurile Parlamentului sunt speriaţi de servicii. Simion a menţionat că el nu se teme şi nici nu are nimic de ascuns.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

George Simion a afirmat duminică, în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV, că în România sunt partide ale sistemului, ale serviciilor de informaţii.

“E o luptă în momentul ăsta la nivel internaţional între globalişti şi patrioţi, or formaţiunile existente au fost mai mulţi reprezentanţii curentului globalist, în România mai e încă o luptă decât clasica stânga – dreapta scena politică, formaţiuni care sunt ale sistemului, ale preşedintelui, ale serviciilor de informaţii, bine controlate”, a declarat Simion.

Solicitat să prezinte dovezi în acest sens, el a declarat:  “În spaţiul public această idee s-a tot vehiculat, de la Mircea Geoană, care spunea că ”nici noi nu ştim câţi suntem„, până la fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea care povestea cum cu el la masă erau sunaţi procurori, judecători pentru anumite sentinţe şi cum i s-a impus un anumit guvern”, a explicat George Simion.

El consideră că actualul control parlamentar asupra serviciilor de informaţii nu prea există.

“Suntem de acord că în acest moment controlul asupra serviciilor de informaţii, care ar trebui să fie un control parlamentar, mai degrabă nu există şi toţi oamenii din spaţiul public întâlniţi pe holurile Parlamentului, mass-media, toţi sunt speriaţi de servicii, serviciile care sunt atotputernice. (…) Sunt speriaţi, sunt panicaţi, au chestii de ascuns, unii se tem să nu li se însceneze. Eu nu mă tem şi nici nu am nimic de ascuns. Nu am de ce să mă ascund de servicii, nu cred că sunt atât de atotputernice, sper ca în rândurile lor să fie oameni care să gândească şi la binele ţării şi la jurământul depus.  Din păcate, nu prea au acţionat în ultimii 30 de ani spre binele ţării, poate nu au avut pârghii, trebuie văzut, dar e necesară o reformă masivă şi acolo”, a mai transmis liderul AUR.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.