Copreşedintele AUR George Simion a întrebat, joi, în plenul reunit în care se dezbate învestirea noului Guvern, unde se află preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, care lipsea din sală. El le-a cerut liberalilor să voteze împotriva Guvernului, şi a acuzat că, pentru AUR, va urma Opoziţia la dictatura lui Klaus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu l-am văzut pe preşedintele Senatului, Florin Cîţu. Unde se ascunde? Unde s-a ascuns Florin Cîţu? Îi este frică, îi este jenă, poate intră în depresie. Probabil este cu domnul preşedinte (:..) Unde a plecat domnul Cîţu, domnii de la PNL, ce s-a întâmplat? Dacă aveţi demnitate, un singur lucru, bila neagră în urna albă”,a spus George Simion, în plen. El a spus că va urma Opoziţia la dictatura lui Klaus Iohannis. ”Nu vă place nici dumneavoastră dictatura lui Klaus Iohannis, domnul Fenechiu. Şi mulţi dintre voi nu îl mai suportaţi şi sper, cu acest nou guvern, să nu ajungem să tolerăm o dictatură”, a arătat copreşedintele AUR. ”Votaţi împotriva guvernului Ciucă, votaţi suspendarea lui Klaus Iohannis şi alegeri anticipate”, a spus în final Simion, afirmând că ”mortul adus în groapă de noua coaliţie este ţara”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.