Deputatul AUR George Simion şi-a actualizat declaraţia de avere de pe site-ul Camerei Deputaţilor şi apare cu un dar de nuntă, la capitolul „Cadouri, servicii sau avantanje obţinute gratuit”, în valoare de 400.000 euro. Liderul AUR preciza, în luna martie a acestui an, că a rămas după căsătorie cu suma de 15.000 euro. Soţia acestuia, Ilinca Simion nu figurează cu niciun venit, în documentul respectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit declaraţiei de avere a acestuia, George Simion figurează cu un apartament în Bucureşti de 44,66 metri pătraţi, dobândit anul trecut, care este pe numele soţiei acestuia Ilinca Valentina Simion. Acesta mai are o maşină Ford Fiesta fabricată în 2006.

Nevasta liderului AUR mai are un credit ipotecar la Raiffeisen Bank contractat în 2022 şi cu scandenţa în 2051, în valoare de 210.273 lei.

George şi Ilinca Simion au primit un dar de nuntă pe 27 august 2022 în valoare de 400.000 euro care apare şi în declaraţia de avere a deputatului AUR. La capitolul venituri este trecut doar George Simion cu o indemnizaţie de parlamentar de 141.148 lei pe an. În schimb, soţia acestuia nu este trecută cu niciun venit, conform documentului afişat pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Pe 17 martie a.c., George Simion explica faptul că a rămas, după nuntă, cu 15.000 de euro.

„Cât s-a strâns, cât ne-a mai rămas, în sensul ăsta, 15.000 de euro. Facem un proiect de spital mobil. Nu ne-au lăsat cu banii din subvenţia pentru partide să construim un spital, că e mare nevoie de spitale noi. Mă bucură că la Baia Mare se fabrică camioanele care o să constituie baza acestei caravane”, a explicat liderul AUR, la „Fiţă cu Adiţă”.

George Simion, în vârstă de 35 de ani, s-a cununat civil, pe 26 august 2022, şi a doua zi religios cu Ilinca Munteanu, în vârstă de 24 de ani, în localitatea Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, în faţa a mii de oameni. Liderul AUR spunea că se aşteaptă să fie 10.000 de participanţi pentru care a pregătit plimbări cu baloane cu aer cald, cu calul, teatru de păpuşi şi seara un foc de artificii.

Foto: cdep.ro
Foto: cdep.ro
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.