Preşedintele PSRO, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la Sibiu, că desemnarea lui Marian Munteanu şi a Gabrielei Firea drept candidaţi pentru Primăria Capitalei arată "împuţinarea resursei umane de calitate în partidele tradiţionale".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mircea Geoană a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, ce părere are despre situaţia lui Ludovic Orban.

"Nu mă bucur deloc, chiar dimpotrivă. Ludovic Orban îmi este chiar simpatic. E un om pe care îl cunosc. Nu suntem prieteni. Într-un fel, şi el este victima unui mod de a finanţa campania, inclusiv presa, aşa-numita «la sacoşă»", a declarat Mircea Geoană.

El a afirmat că înlocuirea lui Ludovic Orban cu Marian Munteanu, la fel ca numirea Gabrielei Firea din partea PSD pentru Primăria Capitalei, este "o dovadă a incapacităţii de a genera resurse de nivel în interiorul partidului".

"Nu poţi avea o casă solidă dacă fundaţia este strâmbă şi este plină de igrasie şi de mizerie. Nu ai cum. De aceea, răspunsul meu este că soluţia la care s-a ajuns, de înlocuire a domnului Orban, arată - ca şi la PSD, cu doamna Firea - împuţinarea resursei umane de calitate în partidele tradiţionale. Nu comentez nimic despre domnul Munteanu. Nu e problema mea şi nu e problema noastră. Noi avem interesul să ne promovăm candidaţii noştri. Dar este clar că apelarea la astfel de soluţii de către un partid mare reprezintă o dovadă a incapacităţii de a genera resurse de nivel în interiorul partidului, aşa cum şi soluţia cu doamna Firea, care a venit în PSD de doi ani şi care nu reprezintă practic nimic din ce a reprezentat PSD, este tot o formulă care ascunde goliciunea calităţii resursei umane la PSD-ul condus de Liviu Dragnea", a susţinut Mircea Geoană.

Geoană a participat, miercuri, la lansarea candidaţilor PSRO Sibiu pentru alegerile locale.

Marian Munteanu a fost validat, marţi seară, de BPN al PNL drept candidat la Primăria Capitalei. El este al treilea candidat propus de PNL la Primăria Capitalei, după Cristian Buşoi şi Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.