Fostul deputat PDL Gelu Vişan candidează din partea PMP pentru Primăria Craiova, liderul formaţiunii, Traian Băsescu, spunând, duminică, la lansarea candidaţilor, că pe Lia Olguţa Vasilescu, actualul primar, o vrea "bătută... în alegeri".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul discursului ţinut în sala Casei Studenţilor din Craiova, la lansarea candidaţilor PMP la alegerile locale, fostul preşedinte al României Traian Băsescu a spus că şi-ar dori să o vadă "bătută" pe Olguţa Vasilescu. După ce cele câteva sute de persoane prezente au izbucnit în râs, Băsescu a completat "în alegeri". 

"Eu respect femeile, dar pe Olguţa o vreau bătută... în alegeri", şi-a încheiat Traian Băsescu discursul. 

Traian Băsescu a participat, duminică, la evenimentul care marchează lansarea candidaţilor Partidului Mişcarea Populară din judeţul Dolj pentru alegerile locale.

Astfel, pentru funcţia de primar al municipiului Craiova a fost desemnat să intre în lupta electorală Gelu Vişan, fost deputat democrat-liberal.

De asemenea, PMP Dolj şi-a stabilit lista persoanelor care vor candida pentru consilieri judeţeni, două dintre acestea luptându-se pentru a ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj. În situaţia în care PMP va câştiga un număr suficient de mandate de consilier judeţean pentru numirea unui preşedinte, omul de afaceri Ionel Groza, fost subprefect de Dolj, şi Dan Păloiu, fost consiler judeţean din partea PDL, îşi vor disputa această poziţie în interiorul partidului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.