Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea afirmă că social-democraţii au susţinut amânarea alegerilor, dar au intrat în "logica de campanie" pentru că au fost "forţaţi" de Guvern. În acest context, ea face un apel la simpatizanţii PSD să meargă la vot, arătând că este "foarte periculos" ca Guvernul liberal să rămână la putere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Noi am vrut să amânăm alegerile locale şi parlamentare, Guvernul şi preşedintele Iohannis nu au vrut, aşa că suntem în această logică de campanie forţaţi, în primul rând, de Guvernul Orban şi nu avem altceva de făcut”, a afirmat Gabriela Firea, duminică seară, într-o emisiune la B1 Tv.
 
Aceasta le-a transmis simpatizanţilor PSD să iasă la vot, susţinând că este "periculos” ca Guvernul liberal să rămână la putere.
 
"Este mult mai periculos să rămână Guvernul Orban la Palatul Victoria, este foarte periculos. Noi îi vom ruga pe simpatizanţii noştri să vină la vot cu mască de protecţie, cu mănuşi, cu dezinfectanţi pentru că, repet, este foarte periculos pentru întreaga Românie să rămână acest guvern total depăşit de situaţie şi de pandemie şi de economie”, a adăugat prim-vicepreşedintele PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.