Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat marţi, după nominalizarea Ecaterinei Andronescu, contestatar al lui Liviu Dragnea, la Ministerul Educaţiei, că poate aceasta este soluţia, "să fim la un moment dat critici şi apoi să nu mai fim".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poate aceasta este soluţia: să fim la un moment dat critici şi apoi să nu mai fim.”, a declarat Firea, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor.

Ea a precizat, după şedinţa în care au fost propuşi Andronescu la Educaţie şi George Ciamba ca ministru delegat pentru Afaceri Europene, că a votat pentru Andronescu, pentru că aceasta este o profesionistă, dar că în cazul lui Ciamba s-a abţinut.

Firea a menţionat că în cazul nominalizării lui Ciamba atitudinea sa nu a fost împotriva acestuia, ci mai degrabă o formă de respect faţă de demisionarul Victor Negrescu.

"Am luat cuvântul şi am spus că nu înţeleg motivele pentru care domnul Negrescu şi-a dat demisia. El a explicat că i s-au tăiat atribuţii care îi reveneau", a explicat Gabriela Firea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.