Primarul general Gabriela Firea a declarat, vineri seară, că PNL nu este ”absolut deloc Albă ca Zăpada în ceea ce priveşte gravele probleme ale Capitalei”, comentând declaraţia recentă a preşedintelui Klaus Iohannis care a spus ”Capitala nu este un oraş bine pus la punct”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gabriela Firea a comentat, vineri seară, la Antena 3, declaraţia recentă a preşedintelui Klaus Iohannis care consideră că municipiul Bucureşti ”nu este un oraş bine pus la punct”.

"Domnul preşedinte are dreptate, Capitala nu e în acest moment un oraş pus la punct, pentru motivul foarte întemeiat că 30 de ani nu s-au făcut acele investiţii necesare pentru Capitală (...) I-aş transmite domnului preşedinte al ţării faptul că partidul domniei sale nu este străin de lucrurile negative care s-au întâmplat în Bucureşti şi nu e absolut deloc Albă ca Zăpada în ceea ce priveşte gravele probleme ale Capitalei, pentru că membrii PNL au condus, atât regia de termoficare din cauza căreia suferim şi acum, membrii PNL au condus destinele acestui oraş, pentru că au avut ani de zile majoritatea în Consiliul General", a afirmat Gabriela Firea.

Aceasta susţine că membrii PNL ”au făcut rău acestui oraş prin faptul că au susţinut anumite firme private care au avut contracte cu Primăria Capitalei în defavoarea cetăţenilor”.

"PNL a avut chiar un primar general plin, nu doar consilieri generali, membri în CA şi manageri din partea PNL, domnul Răzvan Sava a fost aproape un an primar general interimar, membru PNL, după ce s-a întâmplat cu domnul Sorin Oprescu. Într-un an de zile, domnul primar general PNL Răzvan Sava nu a făcut nicio investiţie”, a mai declarat Gabriela Firea. 

"Capitala nu este un oraş bine pus la punct", a declarat, luni, Klaus Iohannis.

În replică, primarul general l-a invitat pe Klaus Iohannis să candideze la funcţia de primar al Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.