Fostul primar al Capitalei, liderul PSD Bucureşti Gabriela Firea afirmă că Bucureştiul are nevoie de un colac de salvare. Aceasta scrie, într-o postare pe Facebook, despre Capitală, că este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Bucureştiul are nevoie de un colac de salvare. Capitala este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate! Nu putem lăsa oraşul să se degradeze, iar actuala conducere să se preocupe doar de lucruri mărunte şi răfuieli politice fără sfârşit. Singurii vinovaţi pentru cum a ajuns Capitala României sunt Nicuşor Dan, USR Bucureşti, PNL Bucureşti şi să nu uităm de Ludovic Orban, omul politic rămas doar amintire tristă”, spune Firea. 
 
Ea arată că a analizat, împreună cu parlamentarii, consilierii generali social democraţi şi liderii organizaţiilor de sector din Bucureşti, situaţia în care se află proiectele propuse de PSD în Bucureşti.
 
”Obiectivele majore de investiţii pe care le-am lăsat în lucru sunt blocate şi se fac paşi mult prea mici pentru continuarea lor. Pasajul Doamna Ghica trebuia să fie terminat până acum, însă pe şantier bate vântul, nu sunt muncitori, spre disperarea bucureştenilor care locuiesc sau tranzitează zona. În Prelungirea Ghencea lucrările bat pasul pe loc. În curând se finalizează pasajul Domneşti, iar Primăria Capitalei nu a terminat nici bucata pe care am început-o noi. Pentru continuarea proiectului Ciurel - Centura Capitalei luăm atitudine! Bucureştenii cer acest proiect şi vom fi vocea lor. Iniţiem o campanie de strângere de semnături pentru continuarea drumului expres. În marile parcuri este mizerie, dar primarul general nu o vede! Din contră, spune senin la televizor că e în parcuri e chiar curat. Niciodată nu vom fi de acord ca spaţiile verzi să fie lăsate în paragină pentru a ajunge pe mâinile privaţilor. Parcurile sunt ale oamenilor şi ale lor trebuie să rămână”, arată Firea. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.