Gabriela Firea, ministrul Familiei din Cabinetul Ciucă, a anunţat printr-o postare ce bani au fost alocaţi la rectificarea bugetară pentru Ministerul Muncii. Firea spune că au fost alocate fonduri de peste 2,7 miliarde lei pentru Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale pentru asigurarea plăţii salariilor si alocaţiilor De asemenea, au fost asigurate peste 269 milioane lei pentru compensarea facturilor de energie şi gaze naturale, respectiv peste 251,6 milioane lei pentru plăţile pentru consumatorii vulnerabili.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ne îndeplinim promisiunile făcute! Pensiile, salariile şi alocatiile de stat pentru copii vor fi plătite integral şi la timp. Se apropie Sărbătorile de iarnă şi orice familie are nevoie de bani pentru pregătiri”, a scris Firea pe Facebook.
 
Ministrul Familiei anunţă că au fost alocate fonduri de peste 2,7 miliarde lei pentru Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale pentru asigurarea acestor plati, prin rectificarea bugetara aprobata azi de guvern.
 
De asemenea, au fost asigurate peste 269 milioane lei pentru compensarea facturilor de energie şi gaze naturale, respectiv peste 251,6 milioane lei pentru plăţile pentru consumatorii vulnerabili.
 
”Guvernul a aprobat si majorarea cu peste 1,5 miliarde lei a bugetului asigurarilor sociale de stat pentru capitolul asistenta socială. Sunt asigurate astfel sumele necesare pentru plata alocatiilor de stat - peste 572 milioane lei, a indemnizatiilor pentru creşterea copilului - peste 86 milioane lei, a sumelor pentru persoanele cu dizabilitati - peste 314 milioane lei”, spune Firea. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.