Vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea a declarat, miercuri, la RFI, întrebat de ce a stat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, în centru şi a vorbit înaintea premierului Nicolae Ciucă, la conferinţa în care liderii coaliţiei au prezentat măsurile sociale, punându-l astfel în umbră pe şeful Executivului că ”n-a fost o regie, probabil, foarte bună aşa cum a fost prezentat programul respectiv, dar nu crede să se pună problema de a exista intenţii ascunse”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”PSD şi premierul Nicolae Ciucă au o relaţie bazată pe respect reciproc”, a declarat la RFI vicepreşedintele social-democrat Gabriel Zetea.
 
El a fost întrebat de ce l-a pus Marcel Ciolacu în umbră pe şeful Guvernului, la conferinţa de prezentare a măsurilor sociale. "N-a fost o regie, probabil, foarte bună aşa cum a fost prezentat programul respectiv, dar nu cred să se pună problema de a exista intenţii ascunse", spune deputatul.
 
Gabriel Zetea a fost întrebat la RFI de ce a stat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, în centru şi a vorbit înaintea premierului Nicolae Ciucă, la conferinţa în care liderii coaliţiei au prezentat măsurile sociale, punându-l astfel în umbră pe şeful Executivului.
 
"Mă îndoiesc că asta a fost intenţia, până la urmă, de a-l pune în umbră cineva pe domnul Ciucă, pe domnul prim-ministru. Până la urmă, există o relaţie bazată pe respect reciproc între PSD şi domnia sa. Primul-ministru Ciucă a fost un partener corect al PSD şi uite la momentul la care a fost ales preşedinte al PNL cât de repede s-au mişcat deja lucrurile. Măsurile acestea pe care PSD le-a propus, acest pachet sprijin pentru România este discutat în cadrul coaliţiei de două luni şi ceva, tot discutăm, tot negociem şi am avut piedici acolo legat de obiecţiunile pe care de fiecare dată le-a avut domnul Cîţu. Ei, uite că PNL a luat o decizie în interiorul său şi noul preşedinte al PNL care se confundă cu persoana primului-ministru au achiesat extrem de repede la aceste propuneri, pentru că şi ei au înţeles că românii nu mai au răbdare", a declarat Zetea. 
 
Întrebat de ce a plecat Marcel Ciolacu de la tribună, când a început să vorbească premierul Nicolae Ciucă, vicepreşedintele PSD a răspuns: "Nu ştiu să vă răspund la această întrebare. Nu ştiu, o fi fost... până la urmă, n-a fost o regie, probabil, foarte bună aşa cum a fost prezentat programul respectiv, dar nu cred să se pună problema de a exista intenţii ascunse, ba din contră, există o relaţie bazată pe respect reciproc între PSD şi primul-ministru, domnul Ciucă".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.