Ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Social, Gabriel Petrea, a declarat marţi, la Parlament, că, dacă partidul îi va cere să îşi dea demisia, el va face un asemenea gest, deoarece formaţiunea i-a oferit spijinit politic şi nu este o funcţie pe care şi-a adus-o ”de acasă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dacă partidul îmi va cere să îmi dau demisia, evident, pentru că partidul m-a pus acolo, nu este funcţia adusă de acasă”, a spus Gabriel Petrea.

Întrebat dacă la fel ar trebui să facă şi premierul Sorin Grindeanu, ministrul a răspuns: „Nu ştiu, asta este o discuţie pe care ar trebui să o aibă premierul cu preşedintele partidului”.

De asemenea, chestionat cum va vota în Comietul Executiv dacă se propune retragerea sprijinului politic asupra Guvernului, Petrea a evitat să dea un răspuns precis, spunând doar că „o să vadă mâine”.

„Eu, dacă îmi va cere partidul să îmi dau demisia, eu îmi voi da demisia”, a reiterat ministul.

Gabriel Petrea a mai spus că toţi miniştrii şi-au dat „demisia în alb ca un gest simbolic”, documentul fiind depus la SGG.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.