Liderul deputaţilor PNL Gabriel Andronache a declarat că învestirea Guvernului, într-un timp aşa scurt, este un semnal de responsabilitate politică pe care românii îl vor respecta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Înainte de toate aş dori să mulţumesc tuturor colegilor senatori şi deputaţi pentru mobilizarea exemplară de care am dat dovadă. Prin efortul dvs România are un Parlament nou şi România va avea şi un Guvern legitim. Constuirea noului Parlament şi învestitura noului Guvern vin în contextul în care România continuă să tranverseze una dintre cele mai dificile crize sanitare şi economice din toate timpurile. Învestirea Guvernului este un semnal de responsabilitate politică pe care am convingerea că românii îl vor respecta”, a afirmat Andronache în plenul reunit de miercuri. 

Parlamentul dezbate şi urmează să voteze învestirea Guvernului Cîţu în plenul reunit de miercuri. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.