Dragoş-Cristian Vlad, numit luni de premier în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii pentru Digitalizarea României, este considerat un apropiat al grupării Sebastian Ghiţă – Rovana Plumb, scrie G4Media.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

G4Media a scris, pe 31 decembrie, că gruparea Sebastian Ghiţă – Rovana Plumb vrea să îl impună în PSD pe Dragoş Cristian Vlad la şefia instituţiei care va gestiona proiectul de 550 milioane euro pentru cloud-ul guvernamental.

Dragoş Cristian Vlad a fost directorul direcţiei de IT din Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. El a gestionat sistemul MySMIS, aplicaţia electronică ce înglobează toate informaţiile legate de proiectele finanţate cu fonduri europene.

El a lucrat împreună cu Rovana Plumb în mandatele acesteia de ministru atât la Ministerul Fondurilor Europene, cât şi la Ministerul Mediului.

Dragoş Cristian Vlad este considerat un apropiat al grupării Sebastian Ghiţă – Rovana Plumb. În 2017, când era funcţionar în Ministerul Fondurilor Europene, el a fost numit de guvernul PSD în Consiliul de Administraţie al Telekom Romania, reltează G4Media.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.