Fratele lui Radu Mazăre, Alexandru Mazăre, a afirmat luni, referindu-se la cei care se bucură de situaţia fostului primar, că se roagă ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în procesul în care a fost condamnat definitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un singur lucru vreau să vă spun. Am o mare rugăminte. Am văzut că mulţi se bucură de situaţia în care se află Radu. Mie atitudinea asta a lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situaţiei de faţă din România, a niciun fel de aplecare spre drepturile şi libertăţile omului îmi aduce aminte de comportamentul Gărzilor Roşii ale lui Mao din perioada Marii Revoluţii Culturale. Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu: Ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în acest proces, în urma căruia a primit condamnarea. Câtă dreptate a avut el aici cât a fost judecat, atâta dreptate, în momentele în care vor avea nevoie, să aibă şi aceşti oameni din partea lui Dumnezeu”, a declarat Alexandru Mazăre. 

În ceea ce priveşte situaţia actuală a fratelui său, preluat deja de autorităţile române, din Madagascar şi aşteptat în această ţară la Bucureşti, el a precizat: "Nu am niciun fel de detaliu. E în avion, de unde să ştiu?”.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre este în custodia poliţiştilor români, anunţă luni dimineaţă IGPR. Mazăre urmează să fie adus în ţară astăzi.

 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.