Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici demisionează din partid, invocând ”problemele cu ecouri publice din trecut”, precum şi starea de sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am analizat cu multă responsabilitate situaţia politică actuală, PSD se află în reconstrucţie şi pentru a întări parcursul pe care actuala conducere şi-l doreşte, am hotărât să iau o decizie radicală. Având în vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum şi starea mea de sănătate, astăzi am demisionat din PSD şi am comunicat acest lucru domnului preşedinte, Marcel Ciolacu şi domnului secretar general Paul Stănescu, cărora le-am precizat şi dorinţa mea de a continua ca deputat neafiliat. Pentru mine, activitatea politică este un capitol închis. Ţin să mulţumesc tuturor colegilor de la nivel naţional şi din Argeş, pentru cei 23 de ani de convieţuire că într-o familie!”, a scris Drăghici pe Facebook.

Drăghici a fost trimis în judecată anul trecut, în 25 iulie,  de DNA, pentru săvârşirea infracţiunilor de utilizare a subvenţiilor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost acordate şi pentru delapidare. 

Conform procurorilor, în perioada 15.02.2018 – 11.06.2018, Drăghici a utilizat suma de 380.000 euro provenită din subvenţia acordată partidului de către Autoritatea Electorală Permanentă, pentru a-şi cumpăra un imobil în cartierul Pipera, oraşul Voluntari, judeţ Ilfov.

Europa Liberă a relatat recent despre nereguli majore descoperite de Curtea de Conturiî n legătură cu sumele plătite de PSD pentru Congresul din martie 2018, mitingul din Piaţa Victoriei şi Consiliul Naţional din decembrie 2018, precum şi despre faptul că social-democraţii au probleme să justifice în faţa Curţii de Conturi sumele plătite pentru avioanele private închiriate pentru Liviu Dragnea şi echipa lui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.