Fostul principe Nicolae consideră că România ar putea reveni la monarhie, precizând că ţara este pe drumul cel bun, iar dacă poporul şi scena politică îşi doresc acest lucru, atunci se va întâmpla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
El a fost întrebat, duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, dacă el consideră că este posibilă schimbarea formei de guvernământ şi întoarcerea României la monarhie. 
“Cred că se poate, cred că Familia Regală a arătat ce poate să facă şi tot ce a făcut familia mea a făcut pe fonduri proprii şi cred că ăsta e un mare semn de încredere, cum a făcut, de ce a făcut şi ce rezultate, am văzut după. Şi totul a fost mult mai bine şi mult mai ieftin faţă de preşedinte, de exemplu”, a afirmat Principele Nicolae. 
Întrebat dacă românii sunt pregătiţi să se întoarcă la monarhie, a răspuns: “Suntem pe drumul cel bun cred. Mai avem ceva de lucrat la acest capitol. Dar suntem pe drumul cel bun şi dacă poporul şi dacă scena politică vrea acest lucru, se va întâmpla”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.