Fostul preşedinte Traian Băsescu îşi depune duminică, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Băsescu, în prezent europarlamentar este aşteptat la Biroul Electoral Muncipal la ora 13:00.

El candidează din partea Partidului Mişcarea Populară, al cărui fondator este.

Băsescu, care a mai deţinut un mandat la Primăria Capitalei în perioada 2000 - 2004, a declarat, luni seară, după ce a fost făcut anunţul privind candidatura sa, că fiecare are şansa lui.

”Fiecare are şansa lui. Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti, unii mai optimişti decât trebuie, dar mai optimişti”, a declarat Traian Băsescu, luni seară, la B 1 Tv, referitor la candidatura sa la Primăria Capitalei.

Băsescu a reiterat ideea că a fost unul dintre cei care au iniţiat susţinerea lui Nicuşor Dan.

Întrebat ce crede despre declaraţia lui Nicuşor Dan potrivit căreia susţinătorii PMP vor vedea avantajele unui vot util şi-l vor vota pe el, nu pe Traian Băsescu, fostul primar general a declarat: ”Eu am mai văzut campanii cu vot util. Am văzut prea multe la viaţa mea, prea multe competiţii, ca să cred numai în votul util. Cei care se păcăleasc cu această abordre trebuie să ştie că la votul uninominal este altfel, iar Primăria este despre cineva care poate administra Bucureştiul”.

De asemenea, Băsescu a precizat că nu este în competiţie cu Nicuşor Dan, ci cu PSD.

Băsescu susţine că sunt prea multe lucruri în Capitală aşa cum le-a lăsat el după ce nu a mai fost primar general.

Liderul PMP, Eugen Tomac, anunţa deja miercuri că s-au strâns semnăturile necesare pentru candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei, în prima zi fiind adunate 11.480 de semnături. ” Vă mulţumim tuturor”, a scris Tomac care a precizat că acţiunea va continua.

”Vă mulţumim tuturor, avem semnăturile pentru candidatura domnului Preşedinte Traian Băsescu la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. În prima zi s-au strâns peste 11.480 de semnături. Vă aşteptăm şi astăzi alături de noi, continuăm campania de strângere de semnături! Cu Băsescu înainte”, a scris Tomac pe Facebook.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.