Fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop demisionează din PSD acuzând modul dictatorial în care Gabriel Zetea conduce filiala Maramureş. Al afirmă ca va analiza revenirea în partid doar după ce Gabriel Valer Zetea nu va mai fi preşedintele organizaţiei PSD Maramureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi m-am retras din Partidul Social Democrat. Este o decizie grea pentru mine în aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta să fac parte dintr-o organizaţie condusă dictatorial de către Gabriel Valer Zetea care nu respectă statutul PSD şi nici ultimul vot din Comitetul Politic Judeţean. Nerespectarea deciziilor democratice ale PSD de către acesta, coroborat cu aceeaşi conduită greşită din campania electorală recentă, mă determină să fac acest lucru. A condus şi pierdut ultimele 3 campanii electorale şi îşi doreşte acelaşi lucru şi pentru a 4 a oară”, a scris Pop luni seară pe Facebook.

El acuză, referitor la Zetea, că ”doamna puternică din spatele lui l-a determinat să nu respecte hotărârea democratică a 91 de primari, viceprimari si preşedinţi de organizaţii locale PSD Maramureş”.

”Rămân acelaşi om care se va implica în a ajuta pe fiecare maramureşean şi nu numai. Totodată, rămân alături de toţi colegii şi colaboratorii cu care am lucrat în ultimii ani. Îmi rezerv dreptul de a analiza revenirea în PSD doar după ce Gabriel Valer Zetea nu va mai fi preşedintele organizaţiei PSD Maramureş”, afirmă Pop.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.