Fostul candidat la Preşedinţie Ramona Ioana Bruynseels anunţă că începe un nou proiect, despre care nu oferă încă detalii, limitându-se la a spune că este ”unul pentru oameni si ţară”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Da. Încep un nou proiect. Intrăm în ultima lună a acestui deceniu. Un moment important de conexiune cu următorul deceniu. Un deceniu care îmi doresc să aducă României tot ce poate el mai bun. Dar asta nu se poate întâmpla fără noi şi fără o implicare clară a noastră în dezvoltarea ţării noastre şi în redobândirea mândriei noastre naţionale”, scrie ea.
Bruynseels precizează că anul acesta a fost unul extrem de important pentru ea.

”Am candidat la prezidenţiale şi am făcut-o din tot sufletul, gândindu-mă la fiecare dintre voi, cei care, la fel ca mine, nu vă regăseaţi în profilul politicianului român actual. A fost o experienţă incredibilă. Le mulţumesc Umaniştilor pentru că au văzut în mine un potenţial candidat bun şi pentru onoarea de a-mi fi propus să îi reprezint în această cursă. Da, PPUSL este un partid aflat la început de drum dar care are o doctrină extrem de necesară României, una în care am crezut şi cred în continuare”, afirmă fostul prezidenţiabil.

Ea precizează că îşi va continua propriul drum.

”Voi rămâne implicată în viaţa civică din România, încercând să reprezint oamenii care cred în mine cât mai bine şi să aduc un plus de încredere şi speranţă în vieţile lor. Dacă nu am reuşit să devin Preşedintele Oamenilor, nu înseamnă că nu sunt a Oamenilor în continuare. Aşadar, în perioada următoare am să vă anunţ noul meu proiect. Unul pentru oameni si ţară”,  încheie Ramona Ioana Bruynseels.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.