Florina Presadă afirmă că liderii Dan Barna şi şi Ludovic Orban ar fi negociat un candidat din partea PNL la Sectorul 3, deşi consideră că nu există un candidat mai bun decât Ana Ciceală. „Am înebunit cu toţii”, susţine senatorul USR. Înţelegerile între Barna şi Orban ar fi ca la Sectoarele 1 şi 2 să fie candidaţi USR, la Sectorul 4 sau 5 să fie candidat PLUS, iar la restul de trei sectoare să fie puşi candidaţi de la PNL, au declarat surse politice, pentru News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Citesc din presă faptul că Dan Barna a declarat că a terminat negocierile cu Ludovic Orban, iar candidatul pentru primăria sectorului 3 va fi de la PNL. Dacă Dan Barna şi Ludovic Orban consideră că au un candidat mai bun ca Ana Ciceală, cea care s-a luptat cu Firea reuşind să câştige atât de multe bătălii inegale, înseamnă că am înnebunit cu toţii”, a scris Florina Presadă miercuri pe Facebook.
 
Ea a adăugat că i se pare inadmisibil scenariul în care să nu candideze Ana Ciceală la Primăria Sectorului 3.
 
„Unde mai pui faptul că PNL nici nu şi-a anunţat candidatul, iar la ce transferuri de marcă au făcut via PSD, începe chiar să-mi fie teamă. Ca membru în biroul municipal al USR Bucureşti, este prima oară când aflu de acest scenariu pe care îl găsesc inadmisibil. Iubeşte Bucureştiul cu ochii deschişi!”, a conchis Presadă. 

Dan Barna şi Ludovic Orban ar fi discutat despre candidaţii la primăriile de sector. Astfel, în urma negocierilor ar fi fost stabilit ca la Sectoarele 1 şi 2 să fie candidaţi USR, la Sectorul 4 sau 5 să candideze cineva de la PLUS, iar restul de trei sectoare să aibă candidaţi liberali, au declarat surse politice, pentru News.ro. 

Prin urma, la Sectorul 3 şi Sectorul 6 ar putea fi candidaţi de la PNL, plus un liberal la Sectorul 4 sau 5.

Sursele citate au mai spus că Ana Ciceală nu stă bine în sondaje, având un procent mic, undeva sub 20% comparativ cu Robert Negoiţă, actualul primar al Sectorului 3 şi viitor candidat din partea Partidului Bucureşti 2020, care are peste 60%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.