Ministrul Economiei, Florin Spătaru afirmă că a prezentat la Cluj o schemă de ajutor pentru industria prelucrătoare, pe baza cărora branduri precum Farmec şi Terapia se pot dezvolta pentru a asigura produse de foarte bună calitate pe piaţa românească, dar şi pe piaţa de export. Intenţia noastră este de a sprijini, prin schema actuală, aproximativ 20 de companii, pentru a putea susţine, în continuare, dezvoltarea economică a României, a mai spus ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Susţinerea capitalului privat românesc, aceasta a fost deviza vizitei, la Cluj, a domnului Ministru al Economiei Florin Spătaru”, transmite PSD Cluj. ”Astăzi am venit la Cluj pentru a explica strategia de dezvoltare, Hotărârea de Guvern 959, şi modul prin care companiile precum Farmec sau Terapia pot beneficia de granturi nerambursabile cu ajutorul cărora să se poată dezvolta atât pe piaţa românească cât şi pe cea internaţională. Am discutat concret despre această schemă de ajutor pentru industria prelucrătoare, pe baza cărora branduri precum Farmec şi Terapia se pot dezvolta pentru a asigura produse de foarte bună calitate pe piaţa românească, dar şi pe piaţa de export”, a spus ministrul. Florin Spătaru arată că a fost o vizită benefică, prin intermediul căreia a prezentat sprijinul pe care Ministerul Economiei îl oferă companiilor româneşti pentru a se extinde, astfel încât să cucerească piaţa românească şi cea regională. ”Intenţia noastră, a Ministerului Economiei, este de a sprijini, prin schema actuală, aproximativ 20 de companii, pentru a putea susţine, în continuare, dezvoltarea economică a României, urmând ca pe viitor să extindem numărul la 30-40 companii pe an" a declarat Ministrul Economiei Florin Spătaru, în cadrul vizitelor întreprinse la Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.