Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, anunţă că PNL va depune, în cursul zilei de luni, cererea de revocare a Avocatului Poporului, Renate Weber, şi va încerca să genereze o majoritate. ”Făcând scut în jurul Avocatului Poporului, PSD se transformă în avocatul pensiilor nesimtite”, a transmis liderul liberal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PSD îşi bate joc de cei aproape 5 milioane de pensionari care primesc o pensie bazată pe contributivitate. Făcând scut în jurul Avocatului Poporului, PSD se transforma în avocatul pensiilor nesimtite. Vom depune mâine cererea de revocare a doamnei Renate Weber şi vom încerca să generam o majoritate”, a transmis, duminică, Florin Roman.

Potrivit acestuia,”cine nu voteaza revocarea doamnei Weber devine un susţinător al pensiilor nesimtite, aşa cum este cazul PSD”.

”Nu poţi sa ocupi o funcţie de Avocat al Poporului şi să acţionezi împotriva voinţei poporului, care vrea tăierea pensiilor speciale. PSD îi trădează pe pensionarii de rând, preferând să dea banii pensionarilor speciali. Scutul făcut în jurul Renatei Weber demonstrează foarte clar că PSD doar a mimat voinţa de rupere a frăţiei cu pensiile speciale şi că nu doreşte impozitarea acestora”, a mai afirmat Roman.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, la Braşov, că va solicita grupurilor parlamentare ale PNL ”să investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului”.

PSD consideră că în acest moment nu există niciun motiv pentru schimbarea din funcţie a Avocatului Poporului, catalogând această instituţie drept una „fundamentală”.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.