Liderul deputaţilor PNL Florin Roman a afirmat primarii social-democraţi au început să plece din PSD deoarece partidul a devenit „o adevărată piatră de moară” pentru fi realeşi în funcţii. El a adăugat că multor edili le este ruşine cu sigla PSD pe care mulţi nu o afişează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Aleşii locali ai PSD fug ca dracul de tămâie de sigla partidului, conştienţi că aceasta a devenit o adevărată piatră de moară, pentru a fi realeşi în funcţiile de primar sau de preşedinte al Consiliului judeţean. În foarte multe locuri din ţară, unde au afişat materiale de promovare, aleşii locali ai PSD nu au afişat sigla partidului, iar cei care au făcut-o, au pus o siglă minusculă, aproape neobservabilă. Mai mult, aleşii locali PSD promovează omul, nu partidul, motiv care îngrijorează conducerea PSD”, a afirmat Florin Roman, potrivit unui comunicat transmis de PNL.
 
El a amintit de perioada guvernării PSD când a fost emisă o OUG prin care peste 500 de primari au plecat de la alte partide la PSD.
 
„Să ne reamintim totuşi, dacă e să vorbim de mită electorală, de celebra ordonanţă de urgenţă data de guvernul PSD, după spargerea USL, prin care, peste 500 de primari de la alte partide au sărit în barca PSD, principalul argument folosit de PSD fiind alocările guvernamentale pentru investiţii. Deşi justiţia s-a pronunţat asupra caracterului ilegal al acelei ordonanţe care a schimbat practic voinţa cetăţenilor, exprimată la vot, PSD a călcat in picioare democraţia”, a completat Roman.
 
Liderul deputaţilor PNL a mai spus mulţi edili social-democraţi s-au săturat să le fie distrusă munca din cauza imaginii dezastruoase a PSD.
 
„Mulţi dintre aleşii locali ai PSD s-au săturat ca munca din comunităţile lor sa fie distrusă de imaginea dezastruoasă a partidului de la nivel central, de lupta pentru conducerea partidului între baronii roşii vechi şi noi. Din aceste motive vă pleacă primarii domnule Ciolacu, pentru ca aţi uitat de ei şi i-aţi abandonat, la fel ca şi pe cetăţenii, pe care îi reprezintă. Din acest motiv vă temeţi de alegeri şi fugiţi de urne!”
 
Marcel Ciolacu a acuzat PNL că încearcă să coopeteze primari în partid şi le promite în schimb realizarea unor proiecte sau bani, iar cine nu cedează este ameninţat şi şantajat. Liderul interimar al PSD a adăugat că interlopiii politici „cu mentalitate mafiotă” fac trafic de influenţă la masa Guvernului şi că va face miercuri plângere la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Executiv şi din teritoriu care au transformat instituţiile statului „într-un rai al criminalităţii”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.