Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei pentru alegerile locale, afirmă că primul său mesaj către liberali este vor candida separat, cu excepţia Bucureştiului şi a municipiilor reşedinţă de judeţ unde sunt primari USR în funcţie. ”Deci ne batem cu toţi inclusiv cu PSD! Sau mai ales cu PSD spun eu, la alegerile locale!”, susţine el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Roman a amintit că a fost desemnat, marţi, de Biroul Politic Naţional al PNL să coordoneze la nivel naţional alegerile locale, alături de alţi doi liberali cu origini din Alba: Rareş Bogdan coordonează alegerile europarlamentare, iar Dan Motreanu, coordonează alegerile prezidenţiale.

”Primul mesaj către liberali este că mergem peste tot separat cu excepţia Bucureştiului şi a municipiilor reşedinţă de judeţ unde sunt primari USR în funcţie. Deci ne batem cu toţi inclusiv cu PSD! Sau mai ales cu PSD spun eu, la alegerile locale!”, a afimat el.

Roman le-a cerut liberalilor să se mobilizeze pentru câştigarea alegerilor.

”Au mai luat primari liberali şi pe vremea lui Ponta şi tot am câştigat alegerile prezidenţiale! Aşadar curaj, mobilizare, candidaţi valoroşi şi victoria va fi a noastră! Mulţumesc colegilor liberali din ţară pentru încredere!  Cu bunul Dumnezeu înainte şi cu PNL pentru o Românie europeană puternică!”, a conchis el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.