Deputatul PNL Florin Roman, vicepreşedinte al formaţiunii, transmite joi, că gestul lui Cristian Ghinea, de a depune o plângere împotriva unei ordonanţe de clasare, în cazul Lucian Bode, este unul eminamente politic. ”Un gest disperat al unui USR care se scufundă tot mai adânc în mocirla politicii”, spune Roman. El mai afirmă că ”întoarcearea armelor de USR împotriva justiţiei şi a statului de drept, dublul limbaj al liderilor USR, ne arată că în cazul domniilor lor, nu a fost decât prosteală, pentru tot mai puţini români care miros ipocrizia USR”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Gestul domnului Cristian Ghinea, de a depune o plângere împotriva unei ordonanţe de clasare, în cazul Lucian Bode, este unul eminamente politic. Un gest disperat al unui USR care se scufundă tot mai adânc în mocirla politicii. Mai nou, useristii sunt supăraţi ca procurorii nu le cântă în struna şi nu dau soluţii pe care Ghinea şi Drula şi le doresc în competiţia politică”, afirmă Florin Roman.

Vicepreşedintele PNL precizează că ”recent, liderul USR, care poza triumfalist în apărătorul parchetului, acuză DNA ca şi-a permis să-i cheme la audieri pe fostii miniştri ai Sănătăţii, din partea USR, Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă”.

”De parcă ei ar fi mai presus de lege pentru ca sunt membri USR. Ghinea şi Drula vorbesc de “malpraxis judiciar” când în faţa procurorului sunt citaţi useristii, când e vorba de adversari politici, retorica e “hoţi şi corupţi”. Pentru toate aceste presiuni asupra parchetului, CSM s-a autosesizat şi a concluzionat ca Drula face declaraţii care pun presiune şi produc imixtiune în actul de justiţie”, spune Florin Roman.

Potrivit liberalului, ”dublul limbaj al USR nu mai miră pe nimeni”. ”Cazul penal al primarului Clotild Armaund, este şi el trecut de USR la eticheta de “malpraxis juridic”. Adică dacă e cineva de la USR, nu se pune. Eu sper că dl Drula e bine şi nu s-a lovit singur cu ranga la cap. Pentru ca altfel, îl aşteptam să fie bărbat şi să depună chiar el plângerea. Nu să îşi trimită băiatul de casă, dl Ghinea, cel căruia îi vărsa mii de euro lunar din bani publici. Întoarcearea armelor de USR împotriva justiţiei şi a statului de drept, dublul limbaj al liderilor USR, ne arată că în cazul domniilor lor, nu a fost decât prosteală, pentru tot mai puţini români care miros ipocrizia USR”, arată Roman.

”Închei prin a spune: Iartă-i Doamne ca nu ştiu ce fac”, dar teama îmi e că, după ce susţin consumul de canabis, să nu-l văd pe Ghinea că depune plângere şi împotriva Cerului”, mai spune Florin Roman. Cristian Ghinea, coordonatorul Departamentului de Politici Publice al USR, a depus o contestaţie la DNA pe decizia de clasare a dosarului privind cumpărarea de BMW-uri de la firma prietenului preşedintelui Iohannis, anunţă formaţiunea într-un comunicat oficial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.