Deputatul PNL Florin Roman a spus, în plenul Camerei Deputaţilor, că guvernanţii au refuzat majorarea alocaţiilor de la 1 martie, au îngheţat punctul de pensie, au scumpit ratele la bănci şi au majorat facturile românilor. "Unde-s banii, hoţilor? În şpăgi, în comisioane, în spăgi pe care le daţi prin cimitire, în spăgi pe care le daţi prin tablouri..", a afirmat Roman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vrem să ne adresăm prim ministrului de facto al României, domnul Liviu Nicolae Dragnea, care fuge, da' vine vremea când va trebui să nu mai fugiţi. Aţi furat banii copiilor refuzând majorarea alocaţiilor de la 1 martie, domnule Dragnea, aţi tăiat pensiile prin îngheţarea punctul de pensie începând cu 1 ianuarie, aţi furat o pensie fiecărui pensionar, aţi scumpit ratele la bănci, aţi majorat facturile (...)", a afirmat Florin Roman.

Roman a spus că Dragnea se pregăteşte să fure pilonul II de pensii şi a pus ochii pe "aurul românilor".

"Asta faceţi voi, daţi cu o mână şi luaţi cu două. Unde-s banii, hoţilor? În şpăgi, în comisioane, în spăgi pe care le daţi prin cimitire, în spăgi pe care le daţi prin tablouri.. Aţi introdus 184 de taxe noi, aţi minţit românii că nu veţi introduce nicio taxă nouă şi aţi pus biruri noi pentru că vreţi să luaţi şi pielea, dar şi aerul pe care-l respiră fiecare român. În final vă solicităm să abrogaţi şi să plecaţi. Domnule Dragnea, elicopterul vă aşteaptă pe terasă. Drum bun şi până la Târgovişte să aveţi ce vă trebuie", a mai spus Roman.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.