Deputatul PNL Florin Roman afirmă, marţi, că PNL are cu 100 de primari mai mult, decât cei care au intrat în campanie şi a recuperat numărul de primari PNL care au fugit la PSD înainte de alegeri, iar cea mai mare creştere de primari o au la Buzău, în fieful lui Marcel Ciolacu. El spune că vrea să demonteze câteva din intoxicările PSD, prima referitoare la faptul ca au câştigat 5 consilii judeţene, dar au uitat să scadă Botoşani unde a câştigat PNL şi au pus unul la Timiş, unde Alfred Simonis a câştigat pe Alianţă, nu pe PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe măsură ce vin rezultatele parţiale, vreau să demontez câteva din intoxicările PSD! Prima referitoare la faptul ca au câştigat 5 CJ. Au uitat să scadă Botoşani unde a câştigat PNL şi au pus unul la Timiş, unde Alfred Simonis a câştigat pe Alianţă, nu pe PSD”, spune Florin Roman.

El afirmă că ”PNL a câştigat două noi CJ. La Botoşani, în faţa PSD şi la Constanţa în faţa ADU şi a pierdut Maramureş şi Caras Severin, pentru ca la Prahova sunt mai multe voturi la CJ şi mai mulţi primari PNL”.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

”La final, PNL are cu 100 de primari mai mult, decât cei care au intrat în campanie. Am recuperat numărul de primari PNL care au fugit la PSD înainte de alegeri. PNL are 38% din primarii României! La final, PNL închide cu 36-38% la consilii locale! Cea mai mare creştere de primari o avem la Buzău, în fieful lui Marcel Ciolacu. De la 0, pentru ca au fost luaţi toţi de PSD, la 10 după alegeri! Iar cea mai frumoasă victorie la municipii este în fieful lui Paul Stănescu, PNL câştigând Slatina pentru prima dată după al doilea război mondial”, mai spune Roman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.