Liderul deputaţilor PNL Florin Roman a afirmat, la dezbaterile de luni din Camera Deputaţilor unde este invitat premierul Ludovic Orban pentru a oferi explicaţii despre cazul Unifarm, că primul lucru pe care îl spune un român despre PSD este că „sunt hoţi”. Liberalul a adăugat că PSD vorbeşte despre funie în casa spânzuratului, atunci când acuză actualul Executiv de furt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Domnule procuror-general, preşedinte al Camerei Deputaţilor, mai trebuie să munciţi. În urmă cu câteva luni, când românii scandau în Piaţa Victoriei, oamenii strigau «DNA să vină să vă ia». Aveţi grijă ce vă doriţi că s-ar putea să vi se întâmple. Atunci când întrebi un român – «spune-mi primul lucru despre PSD», răspunde – «sunt hoţi». Miki Şpagă, vă mai amintiţi un politician care să îşi ia porecla „Şpagă”. Vreţi să vorbim despre frumoasele şpăgi ale lui Vâlcov în cimitire, despre Dragnea. Păi voi vorbiţi de funie în casa spânzuratului? Vreţi să vorbim de ce faţada făcută de Teodorovici în faţa Ministerului de Finanţe e mai scumpă decât cea făcută la Palatul Parlamentului?”, a declarat Florin Roman, în plenul de luni al Camerei Deputaţilor.

Acesta a acuzat că preşedintele CCR Valer Dorneanu, Avocatul Poporului Renate Weber şi PSD se fac vinovaţi de faptul că numărul deceselor din cauza COVID-19 a trecut de 1.700.

„Dumneavoastră cu Dorneanu şi cu Renate Weber sunteţi cu adevărat complici la faptul că în România sunt peste 1.700 decese că sunt zeci de mii de infectaţi”, a conchis Florin Roman. 

La momentul transmiterii acestei ştiri, la Camera Deputaţilor au loc dezbateri politice, cu participarea prim-ministrului, la solicitarea grupului parlamentar al PSD, cu tema „Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de către Guvernul PNL cu scopul de a se face achiziţii directe de măşti de la Unifarm la preţuri astronomice”.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat luni alte 250 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, numărul total ajungând la 29.223, în condiţiile în care în ultimele 24 de ore au fost prelucrate aproximativ 5.000 de teste. De asemenea, 18 persoane au murit în ultimele 24 de ore, bilanţul deceselor ridicându-se la 1.768.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.