Vicepreşedintele PNL Florin Roman le-a spus, duminică, liberalilor reuniţi în Consiliul Naţional, nu se va mai accepta ca doar unii să tragă, iar restul să trăiască de pe munca lor, ci toţi trebuie să se bată pentru fiecare vot în fiecare colţ al României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E o întâlnire politică, democratică, nemilitarizată, cu un Consiliu Naţional unde liderul partidului, cei care stau pe scenă şi în sală nu au nevoie de protecţie, nu trebuie păziţi de jandarmi, nu trebuie păziţi de poliţişti locali. Suntem la o manifestare democratică fără buloane, fără bastoane şi fără dubele lui Dragnea”, a spus Roman.

El a precizat că este unul dintre cei care cred că PNL poate să bată PSD.

”Sunt unul dintre cei care cred că putem bate PSD dimineaţa, la amiaz şi seara. Noaptea e mai greu, că ei fură noaptea ca hoţii. Valul i-a adus la guvernare, valul îi va sparge. (...) Ne trebuie şi organizare cel puţin ca la PSD, dacă vrem să batem PSD”, a adăugat Florin Roman.

Vicepreşedintele PNL a precizat că evaluarea pe organizaţii nu se va mai face anual, ci trimestrial.

”E timpul ca cei mai buni să concureze între ei şi cei care au performat mai puţin să muncească mai mult şi să obţină rezultate mai bune. Nu putem accepta la nesfârşit că doar unii trebuie să tragă, iar restul să trăiască de pe munca lor. Ne batem pentru fiecare vot în fiecare colţ al României”, a subliniat el.

Florin Roman a spus că liberalii trebuie să muncească zi de zi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.