Deputatul liberal Florin Roman afirmă, joi, că ”nu ne mai facem sănătoşi”, după ce ministrul Sănătăţii a anunţat că 30% dintre cei care s-au vaccinat nu erau programaţi în platforma dedicată. Deputatul afirmă că ”este inadmisibil” ca cei bolnavi şi vârstnicii să nu aibă acces la vaccinare din cauza ”pilelor şi relaţiilor”. ”Aştept cu mare interes ca domnul ministru să răspundă care sunt persoanele vinovate şi privilegiaţii care au sărit peste rând”, a afirmat deputatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Să înţelegem că avem parte de o vaccinare paralelă? Am aflat cu stupoare, chiar prin vocea ministrului Sănătăţii, că 30% dintre cei care s-au vaccinat sunt persoane care nu s-au înscris pe platformă...ceea ce este de neacceptat! Este inadmisibil ca persoane în vârstă, bolnave sau cu dizabilităţi să fie amânate din cauza pilelor şi relaţiilor. Ceea ce se întâmplă este un factor de descurajare”, a scris, joi, pe Facebook, Florn Roman. 
 
Deputatul liberal afirmă că aşteaptă detalii despre cei care au sărit peste rând şi cine se face vinovat de această situaţie. 
 
”Aştept cu mare interes ca domnul ministru să răspundă care sunt persoanele vinovate şi privilegiaţii care au sărit peste rând! Discursurile nu rezolvă incapacităţile de funcţionare ale procesului de vaccinare! Aşa nu ne mai facem sănătoşi...”, a mai scris Roman. 
 
Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că 30% din vaccinări sunt în afara platformei de programare, pentru că oamenii merg direct la centre neinformatizate şi se vaccinează, ceea ce reprezintă o ”vulnerabilitate”.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.