Preşedintele PNL, Florin Cîţu anunţă că partidul pe care îl conduce va discuta cu n oul premier desemnat, Dacian Cioloş, după ce acesta va găsi soluţia unei noi majorităţi parlamentare, alături de aliaţii de la moţiunea de cenzură, PSD şi AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am luat act de desemnarea făcută de preşedintele Klaus Iohannis. De astăzi, responsabilitatea lui Dacian Cioloş, ca premier desemnat, este una imensă. Are acum posibilitatea să negocieze cu partidele care au susţinut moţiunea de cenzură (PSD şi AUR), pentru a forma majoritatea necesară învestirii unui guvern stabil”, a scris Cîţu pe Facebook. 
 
Liderul PNL anunţă că partidul său va discuta cu domnul Cioloş, după ce acesta va găsi soluţia unei majorităţi împreună cu aliaţii săi de la moţiunea de cenzură, PSD şi AUR.
 
”Mâine PNL va discuta situaţia politică la zi într-o şedinţă BPN”, mai spune Cîţu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.