Ministrul de Finanţe, senatorul Florin Cîţu, afirmă că, ”pentru a-l salva pe Dragnea, PSD a trecut prin Parlament modificări la legile justiţiei în câteva zile”, iar acum, când este vorba de viaţa românilor, ”PSD tergiversează adoptarea legii”. Legea privind carantina şi izolarea a fost adoptată în urmă cu o săptămână de Camera Deputaţilor, fiind trimisă la Senat, aflându-se încă în Comisia juridică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru a-l salva pe Dragnea, PSD a trecut prin Parlament modificări la legile justiţiei în câteva zile. Atenţie! În câteva zile! Acum, când este vorba de viaţa românilor PSD tergiversează adoptarea legii care salvează vieţi. Acesta este PSD. Socialistii se vor mobiliza DOAR când este vorba să-şi salveze corupţii. Atât”, a scris pe Facebook, senatorul Florin Cîţu.

Potrivit acestuia, nu este o surpriza ce face PSD în Parlament.

”Din primul moment s-au comportat că niste criminali şi au jucat poker cu viaţă românilor pentru câteva voturi. S-au opus stării de urgenţă. S-au opus stării de alertă. Acum se opun acestei legi care salvează vieţi. Atât timp cât avem această majoritate toxică în Parlamentul României, niciun roman nu este în siguranţă. Iar socialiştii devin din ce în ce mai disperaţi. Veţi vedea`în perioada următoare din ce în ce mai multe legi impotriva românilor şi a stabilităţii României care vor trece prin Parlament”, a mai scris Cîţu.

Ministrul Finanţelor afirmă că ”PSD-ul lui Ciolacu este PSD-ul lui Dragnea”.

”Nu exista nicio diferenţă şi trebuie să dispară din Parlament”, a mai afirmat Cîţu.

Proiectul de lege privind carantina şi izolarea a fost adoptată joia trecută de Camera Deputaţilor şi a fost trimisă la Senat, care este for decizional.

Iniţiativa legislativă este încă în Comisia juridică a Senatului care continuă dezbaterile, în vederea emiterii unui raport.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.