Premierul Florin Cîţu a declarat că nu vede sensul paşaportului de vaccinare până când nu vor avea toţi românii şansa să se vaccineze împotriva COVID-19. „Ar însemna o discriminare pentru cei care vor să se vaccineze şi nu pot”, a adăugat şeful Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În România, persoanele care se vaccinează primesc un certificat care are şi un cod unic. Avem deja această dovadă. În ceea ce priveşte un paşaport de vaccinare am spus că, până în momentul în care nu am dat şansa tuturor cetăţenilor români să se vaccineze, nu văd sensul acestui paşaport de vaccinare. Ar însemna o discriminare pentru cei care vor să se vaccineze şi nu pot. Deci până în momentul în care nu vom da şansa tuturor nu avem nicio discuţie, dar pentru cei care se vaccinează trebuie să existe acel certificat de vaccinare în continuare”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat despre subiect marţi la Craiova. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.