Premierul Florin Cîţu vorbeşte despre o "alianţă toxică şi a iresponsabililor: USR, PSD, AUR" şi susţine că doar nişte lideri iresponsabili pe care nu-iinteresează bunăstarea românilor se gândesc la alegeri anticipate. El susţine că Executivul va merge în Legislativ cu programul de guvernare, mizând pe faptul că, "pe lângă liderii politici care ţipă toată ziua la televizor", în Parlament sunt foarte mulţi oameni responsabili.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Doar nişte lideri iresponsabili pe care nu-i interesează bunăstarea românilor se gândesc la alegeri anticipate. Doar aceştia pot să facă acest lucru. Partidul Naţional Liberal nu este iresponsabil. Noi vrem să guvernăm şi vom guverna România, nu vrem să aruncăm România în aer”, a declarat premierul Florin Cîţu, joi seară, la TVR.
 
El a vorbit despre o "alianţă toxică şi a iresponsabililor: USR, PSD, AUR". 
 
Primul ministru a afirmat că Guvernul României va merge în Parlament pentru vor cu un program de guvernare ambiţios şi care prevede reforme.
 
"Atunci se va vedea clar cine este pentru reformă în România, cine este pentru PNRR. Atunci partidele îşi asumă aşa ceva şi românii îi vor răsplăti la votdacă îşi asumă aşa ceva. (..) Asta cu avantajat de anticipate, mai este mult până ajungem acolo. Până la urmă, în Parlamentul României, pe lângă liderii politici care ţipă toată ziua la televizor, sunt foarte mulţi oameni responsabili în Parlamentul României, care nu vor să arunce acum România în aer. Eu vă spun că sunt oameni cu care eu vorbesc şi care văd aceste reforme, şi sunt ca peste tot”, a spus liderul PNL.
 
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că social-democraţii nu vor vota un guvern minoritar, aşa cum au făcut cu Executivul condus de Ludovic Orban. Liderul PSD a mai spus că vrea să existe o înţelegere politică, inclusiv cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru a fi declanşate alegerile anticipate şi până atunci Guvernul să fie condus de tehnocraţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.