Premierul Florin Cîţu a transmis, joi, un mesaj prefecţilor şi reprezentanţilor DSP-urilor legat de debutul anului şcolar, cerându-le să se implice cât mai serios. ”Ţin foarte mult să avem acest an şcolar cu desfăşurarea în sistem fizic”, a transmis premierul, cerând autrităţilor măsuri ca anul şcolar să nu pună în pericol copiii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mesajul meu atât pentru prefecţi, cât şi pentru reprezentanţii DSP – vă rog să vă implicaţi serios, să colaboraţi, să vă asiguraţi că sunt luare toate măsurile pentru ca procesul de învăţământ să se desfăşoare fără probleme şi cu riscuri cât mai mici. Repet: ţin foarte mult să avem acest an şcolar cu desfăşurarea în sistem fizic. Este foarte important să facem totul pentru siguranţa copiilor”, a transmis, joi, Florin Cîţu, la o videoconferinţă cu prefecţii în care sunt abordate mai multe subiecte.  

Premierul le-a cerut autorităţilor din judeţe să semnaleze dacă au probleme în pregătirea anului şcolar, astfel încât acestea să fie rezolvate cât mai repede.  

O altă videoconferinţă va avea loc săptămâna viitoare.  

Anul şcolar va începe în 13 septembrie, iar CNSU a abulitat, joi, miniştrii Sănătăţii şi Educaţiei să semneze ordinul comun cu măsurile pentru derularea acestuia. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.