Premierul Florin Cîţu i-a rugat pe români, într-un mesaj video, să respecte măsurile de protecţie în perioada Crăciunului şi a sărbătorilor de iarnă, fiindcă doar aşa se pot proteja pe ei înşişi şi cei dragi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dragi români, întâmpinăm sărbătoarea Crăciunului cu speranţă şi încredere că vom depăşi cu bine această perioadă dificilă. Vă rog pe toţi în aceste zile să respectăm măsurile de protecţie. Doar aşa ne protejăm pe noi şi pe cei dragi nouă. Descoperirea, autorizarea şi livrarea unui vaccin împotriva COVID-19 într-un timp record oferă perspectiva depăşirii pandemiei într-o perioadă relativ scurtă. Înţeleg responsabilitatea pe care o am din funcţia de prim-ministru şi aşteptările românilor pentru depăşirea cu bine a crizei de sănătate şi pentru o viaţă mai bună, Doar împreună vom trece cu bine peste această perioadă. Dragi români, vă doresc sărbători fericite, atât celor din ţară, cât şi celor departe de casă, multă sănătate, bucurie şi speranţa căm vom reveni la o viaţă normală cât mai curând”, a afirmat Florin Cîţu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.