Premierul Florin Cîţu, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL la Congresul din 25 septembrie, a transmis, din nou, vineri, la Alba, că guvernarea nu este afectată de campania internă a liberalilor. ”Uniţi suntem acum şi uniţi o să fim şi pe 25 septembrie. Doar împreună o să modernizăm România”, a declarat premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Am două mesaje simple pe care vreau să le transmit. În primul rând, această campanie a atras atenţia în spaţiul public şi am fost acuzaţi pe nedrept că  ne ocupăm de campanie şi nu vedem restul lucrurilor pentru că acum suntem la guvernare. Şi vreau să vă asigur şi pe dumneavoastră, iar dumneavoastrră să îi asiguraţi pe români, la rândul dumneavoastră, că lucrurile merg bine la guvernare, rezultatele sunt mult mai bine decât se aştepta oricine. Atât în ceea ce priveşte investiţile, creşterea economică, veniturile românilor şi începem să vorbim şi despre înlăturarea sărăciei. Este clar că trebuie să punem acest mesaj şi să îi asigurăm pe români că această competiţie internă a noastră, normală pentru un partid, nu are nicio legătură, nu va afecta în niciun fel guvernarea”, a declarat Florin Căţu, la Alba Iulia.
 
Premierul a adus şi câteva argumente.
 
”Vreau să dau şi argumente, de exemplu este pentru prima oară în ultimii 30 de ani când creşterea economică  s-a bazat doar pe investiţii. Întotdeauna, toţi ne criticau că e pe consum. Ei, uite că am reuşit, liberalii au reuşit să facă o creştere economică bazată pe investiţii. Am echilibrat bugetul în luna iulie. Veniturile şi cheltuielile au fost egale, nu a mai fost nevoie să ne împrumutăm. Lucru despre care ni se spunea că nu se pot întâmpla, nu se pot face, este imposibil, noi le-am făcut doar în câteva luni de zile. Trebuie să fim mândri că suntem liberali şi mândri că suntem la guvernare şi să arătăm că se poate”, a declarat Florin Cîţu.
 
Un al doilea mesaj al premierului s-a referit la unitate şi modernizarea României.
 
”Al doilea mesaj pe care vreau să îl dau şi este foarte scurt, este unul simplu şi este singurul mesaj pe care pot să îl dau în Capitala Unirii: Uniţi suntem acum şi uniţi o să fim şi pe 25 septembrie. Doar împreună o să modernizăm România”, a mai declarat Cîţu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.