Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a declarat luni, despre dorinţa PSD de a se introduce o cotă progresivă, că Liviu Dragnea a încercat doi ani de zile să schimbe cota unică, şi ceea ce face acum ”este aceeaşi meteahnă”, iar ”PSD-ul merge în aceeaşi direcţie”, El a mai spus că pentru PNL este o linie roşie faptul că nu se vor introduce taxe şi impozite noi, încă de la formarea coaliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul lider PNL a precizat că, atunci când s-a forma actuala coaliţie, a avut două linii roşii, fără taxe şi impozite noi şi să avem 7% investiţii în buget.

”Ştim că PSD, de fiecare dată când este la guvernare, încearcă. Liviu Dragnea a încercat doi ani de zile să schimbe cota unică, să introducă impozit progresiv”, a mai arătat el. 

”Este aceeaşi meteahnă a lui Liviu Dragnea, PSD-ul merge în aceeaşi direcţie”, a mai afirmat el. 

Florin Cîţu a precizat, despre optimizarea fiscală despre care au vorbit Marcel Ciolacu şi premierul Nicolae Ciucă, că ceea ce a făcut PNL până acum prin eliminarea de taxe şi digitalizare, a adus mai mulţi bani la buget. 

”Să introduci taxe nu îţi aduce bani la buget decât pe termen scurt, pentru că, după aceea, îşi creşte evaziunea fiscală”, a menţionat el. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.