Premierul Florin CÎţu a declarat, întrebat dacă va candida la şefia PNL, că prioritatea sa până acum a fost adoptarea bugetului, iar acum importantă este implementarea bugetului pentru a avea creştere economică în acest an. Şeful Executivului a adăugat că nici măcar nu a fost decisă încă ziua Congresului partidului şi a infirmat că ar fi mai multe facţiuni sau tabere în interiorul formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am spus că în acest moment pentru mine cel mai important până ieri era aprobarea bugetului, acum e implementarea bugetului. Vom avea creştere economică în 2021 dacă va fi implementat aşa cum e. Aceasta e prioritatea mea. PNL nu şi-a anunţat ziua Congresului. Cum să discutăm aşa ceva? Rareş Bogdan e un foarte bun comunicatori pentru PNL”, a declarat Florin Cîţu, întrebat miercuri la postul B1 Tv dacă va candida la şefia PNL. 

Chestionat dacă sunt mai multe aripi sau facţiuni în PNL, prim-ministrul a răspuns: „Nu e adevărat”.

Cîţu a adăugat că nu există niciun fel de animozitate între el şi Ludovic Orban.

„Mă întâlnesc cu domnul preşedinte, merg la BEX. Nu există aşa ceva (răceală cu liderul PNL – n.r.)”, a explicat premierul. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.