Premierul Florin Cîţu, a afirmat, miercuri seară, că a fost marcat de Margaret Thatcher, Ronald Reagan, Bill Clinton, iar în plan naţional consideră că preşedintele Klaus Iohannis este ”puţin diferit de ceilalţi”. ”Oameni care au avut curaj să facă reforme serioase sunt oameni la care mă uit cu admiraţie”, a afirmat premierul Florin Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, miercuri seară, la podcast-ul Fain & Simplu cu Mihai Morar dacă există lideri politici care l-au marcat şi a răspuns: ”Sunt mai mulţi.  Margaret Thatcher, Ronald Reagan, Bill Clinton a fost un lider important când eram eu în Statele Unite şi a avut măsuri ok. Multe lucruri nu eram de acord cu el, dar era un lider important şi carismatic. De la noi...consturim lideri politici în România”.

”Cred că Klaus Iohannis este puţin diferit de ceilalţi. Nu am vut să spun numele pentru că aţi spune că este din partidul meu şi sunt părtinitor, dar el este diferit de ceilalţi. Am vrut să-i spun pe cei de-afară pentru că ştiu că voi fi analizat prin prisma că este în partid cu mine”, a adăugat premierul.

Acesta afirmă că se uită cu admiraţie la cei care au făcut reforme.

”Oameni care au avut curaj să facă reforme serioase – Balcerowicz, în Polonia – sunt oameni la care mă uit cu admiraţie. Oamenii ăştia arată lar că nu sunt acolo petru o funcţie sau pentru un interes personal, pentru că rişti foarte mult”, a mai declarat pemierul.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.