Premierul Florin Cîţu consideră că evenimentele din PNL legate de competiţia internă nu afectează coaliţia de guvernare, catalogând lupta pentru şefia partidului drept "o competiţie frumoasă", de pe urma căreia niciunul dintre miniştri nu a avut "de suferit".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat marţi seară, la Digi 24, dacă simte că ceea ce se petrece în PNL în legătură cu campania de alegeri interne afectează coaliţia de guvernare, premierul Florin Cîţu a răspuns: "Nu, în niciun caz".
 
"Ce se întâmplă în PNL este o competiţie în care Partidul Naţional Liberal va ieşi mai puternic după această competiţie şi nu are de ce să afecteze coaliţia. În coaliţie şi eu şi Ludovic susţinem interesele Partidului Naţional Liberal. Ok, câteodată, în spaţiul public, mai este criticat Guvernul, ceea ce mă mâhneşte, dar nu afectează funcţionarea coaliţiei. Coaliţia a luat deciziile până acum, împreună, am fost toţi împreună acolo”, a afirmat Florin Cîţu.
 
El a susţinut că "pentru multe dintre măsuri” deciziile se iau în Guvern şi "nu a fost niciun ministru care să aibă de suferit de pe urma competiţiei frumoase din Partidul Naţional Liberal”.
 
El a explicat că, în opinia sa, "orice competiţie este frumoasă”, iar cea din partid "va scoate cel mai bun lider la suprafaţă”. Cîţu a mai susţinut că a avut o campanie internă "pozitivă”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.