Liderul PNL, Florin Cîţu, a declarat, miercuri, că nu este nicio ruptură între el şi premierul Nicolae Ciucă şi a precizat că acesta are susţinerea PNL, iar partidul a susţinut toate măsurile Guvernului. El a respins şi ideea unor tensiuni în partid, arătând că a fost decizia premierui să nu vină, înainte de şedinţa conducerii PNL, la discuţiile pe care le-a avut cu prim-vicepreşedinţii partidului şi secretarul general, la el în birou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Despre un posibil război în partid, Cîţu a spus că este cea mai bizară interpretare pe care a auzit-o: ”Cum să înceapă un război în partid faptul că noi ne evaluăm oamenii, că vrem să avem cei mai buni oameni? Asta este o interpretare bizară, nu au fost astfel de discuţii”, a comentat el. 

Florin Cîţu a precizat că nu sunt tensiuni în partid. ”Noi, conducerea PNL, noi toţi, suntem evaluaţi de membrii PNL. Dacă noi ducem partidul într-o direcţie greşită, noi vom fi evaluaţi greşit. Este datoria noastră să venim, înainte, şi să arătăm dacă este o problemă şi să o corectăm acum”, a spus liderul PNL. 

Cîţu a precizat că nu este nicio ruptură între el şi premier.

”Nu este nicio ruptură, are susţinerea PNL, aţi văzut şi măsurile, suntem singurii, eu sunt singurul şi PNL (...) am susţinut 2,5% din PIB, PNL a susţinut, pentru apărare, măsurile pe energie, chiar dacă nu sunt foarte liberale, le-am susţinut”, a mai spus Florin Cîţu. 

Despre faptul că premierul Nicolae Ciucă nu a venit la biroul lui de la Senat, marţi, înainte de şedinţa BEX a PNL, Florin Cîţu a spus că a fost decizia premierului. 

”Aceste discuţii înainte de BEX sunt între preşedintele PNL, prim-vicepreşedinţi şi secretarul general. Este un open invitation pentru premier, pentru funcţia de premier, nu a venit, dar să ştiţi că la celelalte a venit. La BEX totul a fost ok”, a spus el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.