Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a transmis, vineri seară, un mesaj de Crăciun în care a afirmat că 2021 a fost un an cu multe provocări, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. ”Cred că e important să fim toţi mai toleranţi”, afirmă Cîţu în Ajunul Crăciunului. Liderul liberal a citat din filosofia de viaţă a lui Rocky Balboa: ”Viaţa nu este despre cât de tare poţi lovi, ci despre cât de mult poţi încasa şi să mergi mai departe”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Salut! A trecut şi 2021. L-am trecut împreună. Multe provocări în plan personal, multe în plan profesional. Dar acum suntem în Ajunul Crăciunului şi cred că e important să fim toţi mai toleranţi, să-i acceptăm pe cei din jurul nostru aşa cum sunt”, afirmă, vineri seară, preşedintele PBL; într-un video postat pe contul său de Facebook.  

Cîţu afirmă, de asemenea, că lecţia anului care se va încheia curând vine de la Rocky Balboa: ”Pentru mine lecţia lui 2021 vine de la Rocky Balboa, este despre viaţă: «I don't care who you are, life will hit you hard. It will knock you down on your ass. But life is not about how hard you can hit, it's about how much you can take and then move forward. This is how winning is done» (Nu-mi pasă cine eşti, viaţa te va lovi din greu. Te va pune la pământ. Dar viaţa nu este despre cât de tare poţi lovi, ci despre cât de mult poţi încasa şi să mergi mai departe. Aşa se câştigă)”, a mai afirmat Florin Cîţu. 
 


Preşedintele PNL se aşteaptă ca şi 2022 să fie plin de provocări: ”Crăciun fericit! Sunt sigur că 2022 o să fie plin de provocări, dar tot împreună le vom trece”.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.