Fostul premier Florin Cîţu a scris, joi, că de fiecare dată când sunt întrebaţi de reforma pensiilor, PSD-iştii arată cu degetul spre Banca Mondială şi arată că responsabilitatea implementării reformelor din PNRR este a Ministerului Muncii şi a Guvernului, nu a unui consultant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ciolacu ne spune să-l concediem pe ministrul muncii şi jumătate din minister. De fiecare dată când sunt întrebaţi de reforma pensiilor, PSD iştii arată cu degetul spre Banca Mondială. Un consultant angajat pe 5 milioane de euro”, scrie senatorul PNL. ”Dragi tovarăşi socialişti. Responsabilitatea implementării reformelor din PNRR este a ministerului muncii şi a guvernului. Nu a unui consultant. Prin tot ce declaraţi confirmaţi doar că ministrul muncii şi jumătate de minister trebuie să plece acasă. Nu au soluţii. Nu se pricep. Cu alte cuvinte îi plătim degeaba”, precizează Cîţu. ”Să plece acasă. Sunt sigur că sunt alţi români care pot să facă aceste reforme şi fără să dea 5 milioane de euro unui consultant”, mai spune el.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.