Premierul Florin Cîţu a anunţat că data Congresului PNL nu a fost stabilit şi că totul depinde de modul în care evoluează pandemia. El a evitat să spună dacă va candida la şefia partidului: "Când vom avea un congres mai multe candidaturi vor apărea, e o competiţie".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Data Congresului nu a fost stabilită încă. Data Congresului se va stabili în Consiliul Naţional, nu este stabilită în acest moment. Vom vedea când va fi data Congresului şi vom vedea dacă putem să-l ţinem în acel moment. Totul depinde de cum evoluează pandemia, de aceea încă nu este o dată avansată”, a declarat marţi, premierul Cîţu.
 
Întrebat dacă va candida la preşedinţia PNL, el a răspuns: "Încă nu avem un Congres în PNL, nu e nicio moţiune depusă pentru candidaturile la preşedinţia PNL, nu există niciun candidat oficial. Când vom avea un congres mai multe candidaturi vor apărea, e o competiţie".
 
În 17 mai, premierul Florin Cîţu susţinea că îşi doreşte o funcţie de conducere în PNL, dar evita să spună dacă va candida la preşedinţia formaţiunii, susţinând că experienţa sa poate ajuta PNL. Cîţu afirma că are o relaţie "foarte bună" cu Ludovic Orban, fără a preciza dacă îl va susţine sau nu la Congres. "(...) o să avem Congres şi discutăm, vedem care sunt candidaţii şi atunci puteţi vedea şi susţinerea mea", arăta Cîţu.
 
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că oricine vrea să candideze la şefia PNL o poate face şi, în cazul în care va avea un contracandidat la funcţia de preşedinte al formaţiunii, îl asigură pe acesta că va desfăşura o campanie corectă, pozitivă şi care să fie spre binele partidului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.