Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a declarat, luni, la DigiFM, întrebat dacă ar mai face coaliţie cu USR, că şi el şi USR au învăţat câteva lucruri. ”Cred că a doua oară o să facem mai bine amândoi”, a mai spus Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă era mai bine cu USR, decât cu PSD, Florin Cîţu a spus că ”era complicat cu USR”. 

”Cred că şi eu şi USR am învăţat câteva lucruri, cred că a doua oară o să facem mai bine amândoi”, a mai spus Cîţu, arătând că a învăţat ceva din această experienţă şi speră că şi USR a învăţat. 

Întrebat dacă ar mai face coaliţie cu USR, Florin Cîţu a răspuns: ”Românii au arătat că doresc dreapta la putere. Votul din 2020 a arătat clar că dreapta este majoritară şi că vor dreapta la putere. Acum, e clar că maturitatea politică poate nici la unii nici la alţii nu era la cele mai înalte cote, dar vă spun că eu am învăţat din această experienţă, eu am învăţat foarte mult, de aceea m-am dus la USR, să refac coaliţia. Eu sper că şi USR a învăţat şi poate, că în viitorul apropiat vom putea din nou..”, a mai afirmat Florin Cîţu. 

Fostul preşedinte PNL a mărturisit că, din punct de vedere politic, nu a gestionat lucrurile aşa cum ar fi trebuit, însă economic, spune el, a fost ”bigtime”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.