Premierul Florin Cîţu afirmă că există "o rezistenţă" în ceea ce priveşte reforma din companiile statului, iar aceasta provine inclusiv dinspre Guvern, în acest context premierul anunţând că se va "implica mai mult". "Nu vom putea să lăsăm după această guvernare aceste companii de stat în continuare să ia bani buni, să-i toace şi să nu avem nimic în partea cealaltă”, susţine premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat, joi seară, într-o emisiune la TVR, care este, în opinia sa, zona în care există restanţe şi asupra căreia vrea să se concentreze, premierul Florin Cîţu a răspuns că este vorba despre reforma companiilor de stat. 
 
"Reforma companiilor de stat. Deci acolo în continuare există o rezistenţă. Mă voi implica mai mult”, a afirmat Florin Cîţu. 
 
El a adăugat, întrebat fiind de unde vine rezistenţa în ceea ce priveşte reforma companiilor de stat, că aceasta vine "din mai multe zone, chiar şi din Guvern".
 
"Eu îmi asum costul de a deranja, chiar şi singur, dacă trebuie, dar nu vom putea să lăsăm după această guvernare aceste companii de stat în continuare să ia bani buni, să-i toace şi să nu avem nimic în partea cealaltă”, a adăugat şeful Executivului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.