Premierul Florin Cîţu a afirmat că şi-ar fi dorit să îl vadă pe Vlad Voiculescu vizitând măcar un centru de vaccinare, în perioada în care era ministru al Sănătăţii. Prim-ministru a adăugat că ar fi fost frumos ca în seara în care erau transferaţi pacienţii de la Foişor, Voiculescu „să nu stea în Biroul Politic al partidului din care face parte ca să îşi ia susţinere politică şi să fie acolo cu oamenii care sufereau”. El a vorbit şi despre faptul că ar fi vrut să vadă mai multă iimplicare şi mai mult pe teren şi pe ceilalţi membri ai Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este bizar să aud astfel de discuţii când e vorba de sănătatea românilor. Eu cred că nu există preţ pentru sănătatea românilor şi ar fi fost bine să îl fi văzut pe domnul Vlad Voiculescu o singură dată într-un centru de vaccinare. Eu nu cred că l-am văzut vreodată într-un centru de vaccinare pe ministrul Sănătăţii. Sau ar fi fost frumos, în seara în care erau transferaţi pacienţii de la Foişor să nu stea în Biroul Politic al partidului din care face parte ca să îşi ia susţinere politică şi să fie acolo cu oamenii care sufereau. Aş fi vrut mai multe de la domnul ministru şi de la doamna ministru vreau la fel să îi văd mai mult pe teren şi pe ceilalţi membri ai Guvernului. Din ce îmi aduc eu aminte, eu am fost singurul care a fost prin centre de vaccinare, iar membrii Guvernului au fost o singură dată, când le-am cerut eu să meargă în centre de vaccinare”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului. 

Premierul a adăugat că va susţine campania de vaccinare în toată România, însă dacă doar el se ocupă de acest aspect, atunci ce rost mai are să existe un Minister al Sănătăţii.

„În loc să stăm toată ziua şi să acuzăm Guvernul, să facem alianţe cu partide care nu susţin vaccinarea, poate că ar trebui să ieşim şi să le spunem românilor să se vaccineze. Aş vrea să îmi arătaţi şi mie mesajele liderilor politici din ultimul an de zile, în afară de al meu care a fost peste tot, care susţin campania de vaccinare. Chiar şi ai unor colegi ai mei de partid. Aş vrea să văd când a fost ultima oară domnul Ciolacu într-un centru de vaccinare şi să susţină vaccinarea. Când a fost domnul Barna. Domnul Cioloş a fost vreodată într-un centru de vaccinare? Eu voi susţine campania de vaccinare peste tot în toată ţara. Dar dacă mă ocup numai eu, nu ştiu de ce mai există MS, dacă totul e la premier”, a completat Cîţu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.