Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu a declarat, luni, după consultările de la Cotroceni, că partidul va avea o propunere pentru şefia Camerei Deputaţilor, care va fi stabilită prin vot în Biroul Executiv, dar a precizat că în Parlament a fost testată deja, la moţiune, o nouă majoritate, USR-AUR-PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Se va vota, binenţeles că se negociază pe vot. Noi vom avea un reprezentant, persoana va fi votată în BEX, staţi să vedem că acea demisie îşi va urma cursul”, a spus Cîţu.

Preşedintele PNL a spus că se va vedea la vot ce se va întâmpla, el arătând că  ”astăzi ştim că există o majoritate testată, la vot, USR-PSD-AUR, şi e posibil să dea ei ( preşedintele Camerei Deputaţilor, nr).

”S-ar putea ca ei să dea un preşedinte, poate cei de la AUR, nu ştiu”, a adăugat Cîţu. 

Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a anunţat, pe 27 septembrie, că şi-a depus la partid demisia de la conducerea Camerei, avertizând că, în cazul în care, într-o perioadă de maximum 15 zile, nu va fi depusă la Camera Deputaţilor, şi-o va depune personal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.